De Procedeerwinkel is opgezet door een team van jonge advocaten en fiscalisten die afkomstig zijn van grote advocatenkantoren in Amsterdam.

De hoge (advocaat)kosten die komen kijken bij het voeren van een juridische procedure werpen voor veel mensen een te hoge drempel op. Deze drempel wordt door De Procedeerwinkel verlaagd. Wij maken het mogelijk om effectief via internet juridische procedures te voeren. Hierdoor worden uw kosten zo laag mogelijk gehouden. Op deze wijze kunt u eenvoudig een vonnis van de rechter krijgen, waarmee u beslag kunt laten leggen en uw geld weer terug komt waar het hoort: op uw bankrekening.

Wij richten ons specifiek op de volgende categorieën:

Wanbetaling

Ook wanbetaling is een groeiend probleem voor zowel bedrijven als particulieren. Vooral in het huidige economische klimaat is het voor bedrijven van het grootste belang dat zij op tijd hun rekeningen betaald krijgen. Wanbetaling kan door onze dienst op een eenvoudige en goedkope manier worden aangepakt. Door onze dienst kunnen namelijk betalingsachterstanden worden voorkomen en faillissementsrisico's worden beperkt.

Makelaarskosten

Ons team blijft juridisch up-to-date. De rechter heeft bepaald dat een makelaar (meestal) geen kosten in rekening mag brengen aan de huurder bij de huur van een huis. Indien u toch aan de makelaar hiervoor heeft betaald, heeft u recht op teruggaaf. Wij maken voor u een uitgebreide brief en een complete dagvaarding waarmee u bij de makelaar of via de rechter het onterecht betaalde bedrag kunt terugvorderen.