Met het vernieuwende online concept van De Procedeerwinkel kunt u zorgeloos via internet procederen zonder hoge kosten en met een snel resultaat. De Procedeerwinkel:

(1) Maakt voor u een dagvaarding.
Dit is het juridische document dat gebruikt kan worden als drukmiddel en geschikt is om aan een rechter voor te leggen.

(2) Gaat naar de rechter.
Met de dagvaarding kunt u de rechter verzoeken om de tegenpartij te veroordelen.

(3) Stelt u in staat om beslag te leggen.
Met de beslissing van de rechter kunt u beslag leggen op het vermogen van de tegenpartij.

Wanbetaling

Op basis van de door u op onze website ingevulde gegevens, stellen wij voor u een kant-en-klare dagvaarding op. Met deze dagvaarding kunt u zelf - of via De Procedeerwinkel - direct een rechtszaak starten. De rechtszaak leidt tot een vonnis van de rechter. Met dit vonnis kunt u beslag laten leggen op bankrekeningen, het inkomen en goederen van de wanbetaler. Uit de opbrengst van het beslag wordt u betaald. Onze dienst is ook uitermate geschikt voor lage geldbedragen omdat de wanbetaler bij veroordeling al uw kosten moet vergoeden. U kunt dus in veel gevallen kosteloos uw geld terugkkrijgen. Bovendien is onze dienst geschikt voor zowel bedrijven als particulieren.

Makelaarskosten

Allereerst vult u uw eigen (persoons)gegevens en de (persoons)gegevens van de makelaar in op onze website. Vervolgens stellen wij op basis van alle gegevens een kant-en-klare dagvaarding voor u op. Wij stellen daarnaast een brief voor u op aan de makelaar waarin wij de makelaar dringend verzoeken het onterecht betaalde geld terug te betalen.

De dagvaarding kunt u samen met de brief meesturen als pressiemiddel. In geval de makelaar niet betaalt, heeft u een kant-en-klare dagvaarding waarmee u zelf - of via De Procedeerwinkel - direct een rechtszaak kunt starten. De rechtszaak leidt tot een vonnis van de rechter. Met dit vonnis kunt u beslag laten leggen op bankrekeningen, het inkomen en goederen van de makelaar. Uit de opbrengst van het beslag wordt u betaald. Onze dienst is ook uitermate geschikt voor lage geldbedragen omdat de makelaar bij veroordeling al uw kosten moet vergoeden. U kunt dus in veel gevallen kosteloos uw geld terugkkrijgen. Bovendien is onze dienst geschikt voor zowel bedrijven als particulieren.